Skip to main content

Ortoser til børn

Hos Bandagist Centret er et af vores store specialer, at fremstille ortoser til børn.

Der findes mange forskellige typer, hvilket fx kan være håndskinner til hænder, der ikke kan gribe på grund af en spastisk hånd. Det kan også være stativer til børn, som er lam i benene, så de selv kan stå og gå. Eller korsetter til børn i kørestol og elektriske dropfodsskinner.

Fodkapsler er den type ortoser, vi laver flest af til børn. Vi samarbejder tær med læger og terapeuter for at finde den bedste løsning til det enkelte barn. Derfor lægger vi vægt på, at vi deltager i de forskellige ambulatorier, beslutninger om børnenes brug af ortoser, bliver taget.

Forældre kan naturligvis have svært ved at overskue hele forløbet om betaling af en ortose. Derfor hjælper vi jer med at ansøge kommunen, hvormed sagsbehandleren fra første færd er informeret om, ansøgningen formål.

Vi vedlægger altid en specifik og udførlig beskrivelse af ansøgningens indhold og formål.

Hos Bandagist Centret sørger vi for, at vi både hjælper dit barn og dig, som forælder.

Find den nærmeste afdeling

Ortoser til behandling

Der kan være mange årsager til, det er nødvendigt at hjælpe et barn med en ortose.

Det kan fx være en medfødt klumpfod eller en hofte, der ikke sidder helt på plads. Men det kan også være et barn, som i løbet af ungdomsårene udvikler skæv ryg, hvor de er behov for en bedre rygstilling. 

Hos Bandagist Centret har vi mange års erfaring med børn og ortoser, og på mange sygehuse er vi det helt naturlige valg af samarbejdspartner.

Vi har mange bandagister, som netop har specialiseret sig i behandling af børn og ortoser. Skal I have en specialist, kan I derfor med fordel tage kontakt til os!

Læs mere om behandling af børn

Ring til os og hør mere om ortoser på 87 42 51 00