Lad os skabe den perfekte løsning for dig

Fodprotese

Vi får dig på fode igen

Fodprotese - vi guider dig

Mange med fodprotese i silikone, er enten født med manglende forfod eller har været udsat for en ulykke, hvor de har mistet en del af foden. Men også borgere med diabetes kan få behov for en fodprotese.

Hos Bandagist Centret laver vi din fodprotese i silikone efter dine ønske og behov. Vi indfarver silikonen efter din hudfarve, og neglene laver vi efter dit ønske i silikone, plast eller akryl.

Vælger du akryl eller plastnegle, kan du fx lakere dine negle på begge fødder. Ønsker du en fod i en helt anden farve, er det også en mulighed, da vores specialister selv fremstiller alle proteser på vores egne værksteder.

Husk at...

Det kun er dig, som bestemmer, hvem der skal lave din fodprotese?


Ifølge Serviceloven § 112 stk. 6 om "Frit valg af hjælpemidler", er det din lovmæssige ret selv at vælge leverandør af din fodprotese, uanset hvad din kommune siger!

Kontakt os endelig hvis du er i tvivl om dit valg!

GALLERI

Se vores fodproteser

FODPROTESE

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår processen med at få en fodprotese?

At få en fodprotese inkluderer flere trin, så du kan få en løsning, der passer din behov. Først skal vi vurdere, hvilken løsning du skal have, inden vi tager mål.

Derefter går vi i gang med at lave din protese, indkalder dig til afprøvning og tilpasning og gør din protese færdig til udlevering

Derefter kan du gå i gang med tilvænning og træning. Vi følger løbende op, da det er vigtigt, din protese bliver kontrolleret og justeret regelmæssigt, især de første par måneder.

Har du spørgsmål om processen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvilken ret har man ifølge fritvalgsordningen ved valg af bandagist?

Ifølge Fritvalgsordningen, Serviceloven § 112 stk. 6, har du lovmæssig ret til selv at vælge din bandagist, uanset hvilken leverandør kommunen har aftale med.

Skal du have din fodprotese justeret?

Ja, vi skal løbende justere din fodprotese for at sikre, at din fodprotese er komfortabel og fungerer optimalt. Dette kan både skyldes, at du slider din protese, men også at din krop kan ændre sig over tid.

Oplever du irritation, ustabilitet eller at noget gør ondt, skal du altid kontakte din bandagist hos os, så vi kan få tilpasset komfort og funktionalitet på din protese.

Hvor aktiv kan jeg blive med en fodprotese?

Det afhænger fx af din protesetype, din helbredstilstand men også af, hvor megen tid og kræfter, du bruger på genoptræning og at være aktiv i din hverdag.

Du vil næsten altid kunne gå ture eller lave lette fitnessøvelser. Mange protesebrugere både løber, cykler, svømmer eller står endda på ski.

KONTAKFORMULAR TIL BANDAGIST CENTRET

Har du spørgsmål - skriv til os her!

Maks. filstørrelse: 128 MB.