Skip to main content

CuraScar silikoneplaster

 

Det Ideelle silikoneplaster til at forebygge grimme ar efter operation samt behandling af røde, hævede og ømme ar!

Bestil tid til rådgivning på 8742 5100

CuraScar
Anker
Anchors Silicone Scar Plaster
CuraScar
Mammilla Circle
Mammilla Circle Silicones Plaster
CuraScar
Strips
Strips Silicone Scar Plaster
CuraScar
Strips
Strips Silicone Scar Plaster
CuraScar
Squares
Squares Silicone Scar Plaster. Velegnet efter fx kejsersnit

Silikoneplaster til ar forebygger rødme og hævelser

Uanset om du er ny-opereret eller har ar efter en tidligere operation, er CuraScar silikoneplaster et ideelt valgt. Med silikoneplaster kan du forebygge grimme ar efter operation, men de er også ideelle til behandling af gamle røde og hævede ar og arvæv.

Plastrene er lavet i silikone. Når de bliver påført og slutter tæt, skaber de dermed et fugtigt miljø på arret. Det forhindrer arret i at tørre ud og sikrer, det bliver holdt blødt, hvilket har en særdeles positiv effekt på heling af arvæv.

Til individuelle behov

CuraScar fås som anchors, mammilla circles, stripes og squares. De passer hver især til individuelle behov efter fx en brystoperation. Men du kan også bruge CuraScar efter mastektomi, brystbevarende kirurgi, rekonstruktion eller andre ar, der opstår efter operation. 

Uanset type, er alle silikoneplastrene selvklæbende. Når de bliver anvendt korrekt efter anvisning, kan de blive brugt i op til 12 uger. Du opnår det bedste resultat med silikoneplaster, når du dækker arret fuldstændigt. Dermed giver du også området med arret den nødvendige kompression. 

Få rådgivning hos os

Bruger du silikoneplaster, eller overvejer du, om du har behov? Da vil vi naturligvis også meget hjælpe dig med produkter til kompression, og med god rådgivning vil du opnå det bedst mulige resultat. 

Få rådgivning hos os fra vores dygtige brystprotesespecialister i vores brystprotese-centre. De er eksperter i alt med silikoneplastre, og du skal blot kontakt os. Da finder vi den helt rette ekspert, som kan hjælpe og rådgive dig om de forskellige typer af silikoneplastre, og hvordan du kan kombinere det med løsninger til kompression.

Du kan desuden læse meget mere om de mange muligheder med CuraScar hos vores samarbejdsparter Amoena.

 

Følg os også på Instagram og Facebook, hvor vi har sider dedikeret til brystopererede