Skip to main content

Brystprotesespecialist

 

Brystprotesespecialist med stor viden om brystproteser er en styrker hos Bandagist-Centret. Vi lægger stor vægt på den personlige samtale

Har du behov for at tale med en brystprotesespecialist. Kontakt et af vores brystprotese-centre hos Bandagist Centret.

En brystprotesespecialist er en bandagist med opdatere ekspertviden og erfaring. Derfor hører det at være brystprotesespecialist ikke under en specifik uddannelse.

Det er i stedet al den ekstra viden og professionel erfaring, vores bandagister har suppleret deres faglighed med gennem mange år.

Uanset i hvilken afdeling vi har tilknyttet en brystprotesespecialist hos Bandagist Centret, kommer de alle fra relaterede jobs. Og de har alle været i mere end 10 år hos os.

Derfor bruger vi også lang tid på at videreuddanne vores specialister og har fx stort fokus på, at vi løbende er opdateret med behandling af brystcancer og alt inden for brystproteser og lingeri.

Opdateret viden hos en brystprotesespecialist giver os nemlig en markant bedre forståelse af, hvilke udfordringer der kan være i forbindelse med en brystoperation. Dermed bliver vi også hele tiden endnu bedre til at hjælpe og rådgive brystopererede med både brystproteser og lingeri.

Uanset om du skal have brystprotese eller lingeri, er det meget vigtigt, det passer præcis til dig. Vi genskaber symmetri, så du føler det behageligt og naturligt at bære lingeri fra os.

Desuden samarbejder vi også løbende med vores leverandører om undervisning og rådgivning. Men som brystprotesespecialist bliver der også brugt meget tid på at udveksle vigtig viden og erfaring med vores leverandører og samarbejdspartnere, da vi dermed sammen kan hjælpe hinanden med at blive endnu dygtigere til vores arbejde.

Har du behov for en brystprotese eller delprotese, er proceduren, at du skal ansøge hos din kommune via Borger.dk. Det er vores brystprotesespecialister naturligvis også altid klar til at hjælpe dig med, hvis du har behov for det.

Har du brug for mere information om brystproteser, skal du endelig kontakte os.

Vi har 8 brystprotese-centre med dygtige specialister fordelt over Jylland og Fyn. Derfor kan vi altid hjælpe dig med at finde netop den brystprotesespecialist hos et af vores brystprotese-centre, som kan hjælpe netop dig.