Skip to main content

Ring til os på 87 42 51 02 hvis vi skal hjælpe dig med fodtøj

Vidste du, at kun du bestemmer, hvem der skal lave dit håndsyede fodtøj?

Skal du have håndsyet fodtøj? Da har du gennem fritvalgsordningen ret til at vælge leverandør, uanset hvad din kommune mener!

Kontakt Bandagist Centret, hvis du er i tvivl, inden du skal vælge!

Vi laver håndsyet fodtøj, der passer dig!

Håndsyet fodtøj til netop dine fødder. Det er, hvad vores skomagere brænder for at lave.  Vi laver både sandaler, støvler og sko, godkendt sikkerhedsfodtøj og som noget helt nyt – fodtøj til brug i vand.

Skomageren tager mål og tilpasser læsterne til dine fødder. Dermed er vi sikre på, at vi ved afprøvning af det håndsyede fodtøj, er så tæt på det ønskede og forventede resultat, som muligt. Dette sikrer dig fodtøj, der passer til dine fødder, og som du bliver glad for. 

 

Du designer dit fodtøj

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit fodtøj både passer til dine fødder men også ser pæne og ordentlige ud. Derfor er du selv med til at designe dit håndsyede fodtøj som fx model, læder og farver. Vi sørger naturligvis for at hjælpe og vejlede dig, hvis du er i tvivl. Det har vi gjort mange gange før, og vi ved ofte, hvad der vil se godt ud på netop din fod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fodtøj til brug i vand

 
 
1
1

En god og velsiddende sko starter med en god læst.

Arne Jersz ZachoSkomagermester
 
 
1
1

Velsiddende håndsyet fodtøj skaber vi med en god læst!

Håndsyet fodtøj fremstiller vi over det, vi kalder en læst. Læsten er oftest fremstillet i træ og passer til de mål, vi har taget af din fod. 

Vi bruger altid tid på at fremstille en læst, der passer til din fod med de udfordringer, den nu engang har. Vi ved, det er altafgørende, at læsten passer til din fod. Når den passer, passer dit fodtøj også.

Derfor vil du ofte blive bedt om at komme til det, vi kalder en plastprøve. Plastprøven er vores arbejdsmodel, hvor du prøver en gennemsigtig plastsko med samme form, som dit fodtøj vil få.

Ved plastprøven kan vi se, om din fod får tryk, og om der er tilstrækkelig, for lidt eller for megen plads. Efter plastprøven tilretter skomageren din læst, inden den endelige sko bliver fremstillet.

Håndsyet sikkerhedsfodtøj

Selv om dine fødder ikke passer i almindelige sikkerhedssko, betyder det ikke, du skal gå på kompromis med din sikkerhed. Hos Bandagist Centret fremstiller vi nemlig godkendt sikkerhedsfodtøj, der passer til dine fødder.

Skomageren tager mål og tilpasser også her læsterne til dine fødder. Vi leverer altid håndsyet sikkerhedsfodtøj med certifikat, hvilket er din sikkerhed for, at fodtøjet lever op til gældende krav. Tal med os om mulighederne, da guider og vejleder vi dig til en god løsning

 
 
 
 
 
 
1
1

Håndset fodtøj – egenbetaling

Til håndsyet fodtøj skal du, som ved andre kropsbårne hjælpemidler, have en bevilling fra kommunen. I forbindelse med fodtøj har kommunen fastsat egenbetaling på en del af beløbet.

Satser gældende fra 1. januar 2021

Støtte til diverse hjælpemidler (lov § 112, stk. 5) 1) kr. pr. par
1. Ortopædisk fodtøj, voksne, egenbetaling 940
2. Ortopædisk fodtøj, børn, egenbetaling 520
Klik her og mød vores skomagere

Ring til os på 87 42 51 02 hvis vi skal hjælpe dig med fodtøj