Skip to main content
Bandageri, ortopædiske hjælpemidler og proteser

Bandageri med professionelle, dygtige og erfarne bandagister, skomagermestre og produktspecialister. Vi arbejder for og med mennesker med fokus på individuelle behov!

Bandageri med dygtige produktspecialister

Bandagist Centret er et professionelt bandageri med professionelle, dygtige og erfarne bandagister. Vi sætter altid den enkelte bruger i centrum, og vi fokuserer på muligheder og ikke forhindringer.

Hos Bandagist Centret skræddersyer vi altid en individuel løsning, der passer netop til dig. Vores store erfaring som bandageri betyder, vi sætter en ære i at lytte. Vi forstår den enkelte brugers livssituation og imødekommer individuelle behov. Bevægelsesfrihed og muligheden for et aktivt liv er omdrejningspunktet i enhver løsning hos os.

Som bruger er du involveret hele vejen, når vi skal finde og lave den bedste løsning til dig. Derved sikrer vi, du altid får netop det, du har behov for at få kvalitet i din hverdag.

Vi arbejder for og med mennesker

Faglighed og uddannelse er afgørende for Bandagist Centret. Alle vores bandagister er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og alle skomagermestre og produktspecialister har grundig uddannelse og erfaring bag sig.

Bandagist Centret overholder til enhver tid Det Medicinske Direktiv. Det betyder, du kan føle dig tryg og have sikkerhed for, at vi leverer hjælpemidler og proteser af højeste standard.

Vores mål er, at du får dit hjælpemiddel eller protese hurtigst muligt, da vi ved, du ikke kan klare dig uden. Når du besøger vores bandageri, er du dermed også sikret, vi har afsat den fornødne tid. Du skal aldrig være i tvivl om, at vi altid gør vort bedste. Hos Bandagist Centret arbejder vi for og med mennesker!

Bandageri ejet af bandagister

Bandagist Centret er som det eneste af landets tre store bandagistfirmaer, ejet af bandagister. Således har det været, siden Bandagist Centret blev grundlagt i 1978. Det vil sige, at vor tilgang til vores arbejde er, at vi faktisk har meget stor viden om det vi laver.  Vi lægger stor vægt på at levere de rigtige hjælpemidler og proteser – og absolut ikke nødvendigvis dem, der er billigst at producere.

Derfor driver vi også Bandagist Centret efter langsigtede mål, og vi prioriterer faglighed og professionalisme særdeles højt.

Vi er forskellige – med forskellige behov

Hos Bandagist Centret fokuserer vi altid på den enkelte bruger. Det er os meget magtpåliggende at lytte til og forstå vores brugere, hvilket vi løbende bruger til at blive dygtigere og altid udvikle de optimale hjælpemidler og proteser.

Bandagist Centret skal altid være en god oplevelse både når du møder os i telefonen, i receptionen og på en af vores mange bandagerier over hele landet. Vi gennemfører løbende kundeundersøgelser, der viser, Bandagist Centret har et særdeles højt serviceniveau kombineret med meget høj kundetilfredshed. 

Ortopædiske hjælpemidler kræver ofte justeringer, tilretninger eller reparationer, da kroppen forandrer sig og hjælpemidlerne og proteserne løbende bliver slidt. Hos Bandagist Centret vil vi være sikre på, at dit hjælpemiddel og protese opfylder dine behov til fulde. Du skal have optimal komfort og støtte, hvorfor vi hellere vil se dig en gang for meget end en gang for lidt.

Vi har desuden udarbejdet udførlige brugsvejledninger til samtlige ortopædiske hjælpemidler fra proteser til fodindlæg. Vejledningen er et supplement til den i forvejen grundige instruktion omkring brug og vedligehold af det hjælpemiddel eller protese, du modtager. Mister du brugsvejledningen, kan du altid rekvirere en ny ved at kontakte os.

Uanset hvilken afdeling du besøger, har vi gode parkeringsforhold ved indgangen. Desuden har næsten alle vores afdelinger niveaufri adgang, der sikrer kørestolsbrugere uhindret adgang til vores bandagerier.

Og endelig er der altid kaffe på kanden og lidt til den søde tand hos os.

Velkommen hos Bandagist Centret.

Tekst skrevet af Freelancejournalisten