INFO TIL NYAMPUTEREDE MED

Niklas Valen

Her fortæller bandagist Niklas Valen fra Bandagist Centret, hvordan du som nyamputeret kan få hjælp, råd og vejledning til din første protese.

At hjælpe nyamputerede er ikke bare vores job – det er vores mission her hos Bandagist Centret. Som bandagist er jeg dybt engageret i at støtte hver enkelt patient i at finde vejen tilbage til et aktivt og selvstændigt liv. Vi ved, at tiden efter en amputation kan være fyldt med usikkerhed og bekymringer, og det er her, vi træder til med både faglig ekspertise og menneskelig omsorg.

Når vi møder en nyamputeret patient, begynder vi altid med en grundig samtale. Her lærer vi deres situation, behov og mål at kende. Det er vigtigt for os at skabe en tryg atmosfære, hvor patienten kan stille spørgsmål og føle sig hørt. Sammen planlægger vi den rette genoptræning og vælger de hjælpemidler, der passer bedst til deres behov – hvad enten det er en skræddersyet protese, særligt fodtøj eller andet, der kan forbedre deres mobilitet.

En af de vigtigste opgaver er at sikre, at protesen bliver tilpasset præcist. Det gør vi ved at tage nøjagtige mål og følge op løbende for at justere, så protesen passer optimalt. Men vores arbejde stopper ikke ved den fysiske tilpasning. Vi støtter også mentalt ved at give råd om, hvordan man håndterer følelsesmæssige udfordringer som fantomsmerter og den store livsændring, der følger med en amputation.

Som team står vi altid til rådighed, og vores mål er at være en pålidelig støtte gennem hele processen. Det er utroligt givende at se, hvordan vores patienter får deres liv tilbage – fra de første skridt med en ny protese til at genvinde tilliden til deres egen styrke.

Hos Bandagist Centret er du sikker på, vi er med dig hele vejen og ikke kun fra den første dialog, til du igen er gående på din nye protese. Vi er også med dig i fremtiden, efterhånden som du får nye behov med din protese.

Er du nyamputeret og har behov for en ny benprotese? Tryk på film-ikonet herunder og se filmen med Niklas, hvor han fortæller, hvordan han hjælper dig hele vejen.

Husk at...

DU bestemmer altid, hvilken bandagist, der skal lave netop din protese!


Ifølge fritvalgsordningen, Serviceloven § 112 stk. 6, er det din lovmæssige ret selv at vælge leverandør, uanset hvad din kommune siger!

Kontakt os endelig hvis du er i tvivl om dit valg!

At hjælpe nyamputerede er ikke bare vores job – det er vores mission her hos Bandagist Centret.

VIDEO

Infovideo til nyamputerede med bandagist Niklas Valen

0:00
0:00

NYAMPUTERET

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente efter en amputation?

Efter en amputation vil du opleve en periode med fysisk heling og mental tilpasning. De første uger fokuserer på sårheling og smertehåndtering, og herefter begynder vi at arbejde med genoptræning. Hos Bandagist Centret hjælper vi dig med at forstå processen og forbereder dig på det næste skridt, såsom valg af protese eller andre hjælpemidler, så du kan genvinde din mobilitet og livskvalitet.

Hvordan vælger jeg den rigtige protese?

Der findes mange forskellige typer proteser, afhængigt af dine individuelle behov, livsstil og mål. Vores eksperter hos Bandagist Centret tager sig tid til at lære dig og dine ønsker at kende, så vi kan anbefale den mest passende løsning – fra enkle dagligdagsproteser til mere avancerede modeller for en aktiv livsstil.

Hvilken støtte tilbyder I ud over proteser?

Udover proteser tilbyder vi en bred vifte af andre specialfremstillede hjælpemidler og fodtøj men også professionel rådgivning og vejledning, som kan hjælpe dig i din hverdag, som ny protesebruger. Vores mål er at støtte dig hele vejen.

Hvor ofte skal min protese justeres eller udskiftes?

Din protese kan kræve justeringer over tid, især i starten, når din krop tilpasser sig. Hos Bandagist Centret tilbyder vi regelmæssig opfølgning for at sikre, at din protese passer og fungerer optimalt. De fleste proteser skal udskiftes hvert 3.-5. år, men dette afhænger af din krop og aktivitetsniveau.

KONTAKFORMULAR TIL BANDAGIST CENTRET

Har du spørgsmål - skriv til os her!

Maks. filstørrelse: 128 MB.