Skip to main content

Få en tid på 87 42 51 00

Brystprotese og lingeri. Du finder et store udvalg hos Bandagist-Centre

Brystprotese og lingeri. Specialisterne hos Bandagist Centret hjælper og rådgiver dig om alt!

Brystprotese og lingeri

En brystprotese og lingeri skal passe præcis til dig. Vi skal genskabe symmetrien, og din følelse skal være behagelig og naturlig. Hos Bandagist Centret har vi meget stor erfaring i at rådgive og vejlede brystopererede kvinder med at vælge den helt rigtige brystprotese og lingeri. Vi kan svare på mange af de spørgsmål, der ofte trænger sig på, og vi ved, hvor vigtigt det er med den rette kombination. Besøg et af vores brystprotese-centre og se det store udvalg af lingeri.

Valg af brystprotese

Du kan vælge mellem en række forskellige brystproteser, afhængig af netop dit behov. Er dit bryst helt fjernet, skal din protese erstatte hele brystet. Du kan fx vælge en brystprotese, du lægger i en lomme i din BH. Men du kan også vælge en brystprotese, du klæber direkte på din hud. Begge dele er et godt valg, men dit endelig valg vil ofte være afhængig af, hvilke aktiviteter du foretager dig. Vi har proteser til ethvert behov, og vores eksperter er altid parate til at give dig råd og vejledning. Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at tage netop den beslutning, der passer dig bedst.

Delproteser

Har du fået en brystbevarende operation, eller er dit bryst blevet rekonstrueret? Da kan du opleve at mangle fylde i din BH. Det kan enten skyldes, du har mistet en synlig del af brystet, eller at rekonstruktionen har medført en anderledes brystform, end dit raske bryst. Du kan desuden opleve, dit opererede bryst forandrer sig med tiden. Nogle gange sker det først efter et års tid eller to. Med en delprotese kan du udligne en eventuel forskel på dine bryster. Dermed kan du fx få genskabt symmetri, så du atter kan føle dig veltilpas – også med tætsiddende tøj.

Bandagist Centret samarbejder med de bedste leverandører på markedet. Vi har et af landets største udvalg af brystproteser og lingeri, og kan altid hjælpe dig med det helt rigtige valg!

Lingeri og badetøj

Vores passionerede rådgivere og specialister brænder for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige brystprotese og ikke mindste tilhørende lingeri. Hos Bandagist Centret er du sikret kvindelige rådgivere, som ved, hvad de taler om og vejleder dig i valget af komfortabelt og lækkert lingeri. 

Vi har desuden alle typer BH til din protese lige fra de funktionelle til det super feminine. Du finder naturligvis også badetøj, sports-BH eller andet lingeri, der passer til netop din smag samt ikke mindst til fornuftige priser. Vores udvalg er stort, fås i alle størrelser og til både delproteser og helproteser.

Rådgivning fra specialister

Vores dygtige brystprotesespecialister i vores brystprotese-centre, er også eksperter i alt med CuraScar silikoneplaster. Kontakt os blot, så finder vi den helt rette ekspert, som kan hjælpe og rådgive dig om de forskellige typer af silikoneplastre, og hvordan du kan kombinere det med løsninger til kompression.

 

 

Følg os også på Instagram og Facebook, hvor vi har sider dedikeret til brystopererede

“Med mere end 10 års erfaring, tør vi godt kalde os specialister.”

Dorthe NørmølleBrystprotesespecialist

Få en tid på 87 42 51 00