A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Ledige jobs

 

Kundecentermedarbejder søges

Bandagist-Centret søger en kundecentermedarbejder til en fast stilling på 37 timer pr. uge til vores midt- og østjyske afdelinger, med udgangspunkt i Risskov. Du kommer til at arbejde sammen med et team af bandagister og ortopædister.
Opgaver

 

Arbejdet vil primært bestå af telefonbetjening og telefonkontakt med kunder, hospitaler og kommuner og lettere administrative opgaver.
Kvalifikationer

 

Du har relevant arbejdserfaring i forhold til opgaverne. Du har erfaring med kundebetjening og kan lide at tale i telefon.

 

Som person er du udadvendt, struktureret og ansvarsbevidst. Du er en serviceminded holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt. Du engagerer dig i dit arbejde og er mødestabil. Du kan håndtere en bred kontaktflade i en spændende hverdag med en blanding af hasteopgaver og mere rutineprægede opgaver.

 

Vi forventer, at du er kundeorienteret og kan tage action, når det er nødvendigt.

 

Virksomheden
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, inden for tidsrummet 8-17 mandag til torsdag og 8-15 fredag. Du tilbydes gode arbejdsforhold i en til tider hektisk, men venlig og uformel atmosfære. Du vil gennem dit arbejde få en del kontakt med virksomhedens øvrige medarbejdere og vil få et stort kendskab til branchen. Bandagist-Centret er kendetegnet ved at have ansatte med stor dedikation om at gøre en forskel. Vi har en flad struktur og en uformel omgangstone.

 

Bandagist-Centret har 11 afdelinger fordelt i Jylland og på Fyn. Kerneopgaverne er levering af ortoser, proteser, ortopædisk fodtøj, fodindlæg samt brystproteser. Yderligere oplysninger om virksomheden kan findes på www.bandagist-centret.dk

 

Ansøgning
Er du interesseret, beder vi dig maile din ansøgning og CV samt relevante bilag til applications@bandagist-centret.dk. Vurdering af kandidater foretages løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

   Få vores brochurer

Powered by Søgaard & Co