Skip to main content

Silversplints

Håndledstommel silversplints fra vores norske samarbejdspartner Hand M AidSilversplints til fingre og hånd. Det er en smuk og funktionel type skinner, der udformet som ringe og fremstillet i 925 sterlingsølv.

Ringene kan bruges som hjælpemiddel til en lang række led- og muskellidelser i fingre og hænder blandt andet Ehlers Danlos Syndrom, Reumatoid Arthrit og Hypermobilitet

Ringene bliver fremstillet individuelt, så de passer til den enkeltes behov. Silversplints kan blandt andet være med til at hjælpe og støtte ustabile fingre, så man derved opnår en bedre håndfunktion. De kan også rette op på og modvirke forværring af fejlstillinger i fingre og led og derved afhjælpe smerter.

Da ringene bliver lavet i sterlingsølv, er det en kosmetisk pæn løsning. Det er desuden særdeles praktisk i forhold til at kunne opretholde en god håndhygiejne.

Sterlingsølv giver mulighed for, at vi kan lave mindre tilretninger. Dermed kan silversplints løbende blive tilpasset ændrede behov samt hvis brugeren oplever volumenforandringer i fingrene.

Bandagist Centret har et tæt samarbejde med vores samarbejdspartner Griet van Veldhoved og Hand M Aid. Griet van Veldhoved er uddannet bandagist, ergoterapeut og guldsmed og i samråd med hende, finder vi altid den helt rigtige og individuelle løsning, der passer til dig!

Kontakt os allerede nu!