Skip to main content

Ortosestrømper i bambus

3 par for kun kr. 199,-

Specialdesignet uden hæl til ortoser

Ortosestømpe XS

Ortosestrømper i bambus – i blød og lækker kvalitet!

Køb ortosestrømper specialdesignet uden syninger i hælen velegnet til blandt andet ortoser.

Udfyld nedenstående formular med din bestilling af ortosestrømper og betal venligst på Mobile Pay 412457 (Bandagist Centret).

Som firma eller institution har du også mulighed for at betale via EAN. Udfyld da blot felterne med firmanavn og EAN, i nedenstående formulaer, hvorefter du vil modtage en faktura til betaling.

Når vi har modtaget betaling, pakker og sender vi din bestilling, og du vil du modtage en bekræftelse pr. mail, 

Ortosestrømpe str. XS – L: 31 cm

Farve: grå – pakning á  3 par.

 

Ortosestrømpe str. S – L: 35 cm

Farve: grå – pakning á  3 par.

 

Ortosestrømpe str. M – L: 55 cm

Farve: sort – pakning á  3 par.

 

PRIS:

3 par ortosestrømper kr. 199,- + porto á kr. 39
Fragtfri ved køb over kr. 500,- 

  VÆLG STØRRELSE


  VÆLG ANTAL - OBS: PAKNING á 3 par

  Produktbeskrivelse: 42% Bamboo Viscose, 40% bomuld, 1% Elastan, 17% Polyamid. Kan vaskes ved 60C°

  Fordele ved bambus

  De senere år er bambus gentagende gange blevet fremhævet som et klima- og miljøvenligt alternativ til de velkendte materialer i tekstilindustrien. Det skyldes blandt andet, at bambus er en bæredygtig og robust plante, der både kan klare tørkeperiode og store mængder regn. Derudover har bambus også en lang række andre fremragende og naturlige egenskaber, der fx kan blive brugt til forskellige typer tekstiler.

  Det gælder fx strømper og vores specialdesignede ortosestrømper. De er nemlig lavet af specielt bambusgarn, hvor en bambustråd er viklet om en bomuldstråd, hvilket gør det bløde bambusgarn meget mere slidstærkt end strømper af rent bambusgarn. Samtidig får du også glæde af de mange andre gode og naturlige egenskaber fra bambus og bambusfibrene med denne type strømpe.

  Fx er ortosestrømper i bambus allergivenlige, og det vil meget ofte være en fordel, hvis du har følsom hud. Bambusfibre har en naturlig barrikade, der hæmmer bakterier, hvilket gør dem mere hygiejniske.

  Dette kombineret med, at bambus regulerer temperaturen både sommer og vinter gør, at bambusstrømper har en høj antibakteriel virkning.

  Kontakt os endelig, hvis der er noget, du er i tvivl om.