Skip to main content
Heling af ar og behandling af arvæv. Fokus på dig som brystopereret til vores informationsdag hos Brystprotesecentret

Heling af ar og behandling af arvæv med fokus på dig som brystopereret. Kom til informationsdag hos vores brystprotesecenter i Vejle onsdag d. 8. nov. 2023. Det er gratis at deltage!

AR OG ARVÆV – BEHANDLING OG HELING – INFORMATIONSDAG I VEJLE

Med fokus på dig, som er brystopereret!

 

Onsdag d. 8. november 2023 – BRYSTPROTESECENTER VEJLE

  • kl. 11.30-16.30
  • Bandagist Centret Vejle, Vindinggård Center 9A, 7100 Vejle

 

I samarbejde med Amoena inviterer vi dig hermed til informationsdag om ar og arvæv med fokus på helingsprocesser og effektiv behandling.

Derfor har vi i Vejle samlet tre specialister på området, som vil stå klar til at dele deres ekspertise og give dig værdifuld viden om, hvordan du bedst kan pleje og behandle dine ar.

Vores udgangspunkt er brystopererede, men du er også mere end velkommen, hvis du fx har ar og arvæv efter kejsersnit eller enhver anden form for operation, der har givet dig ar og arvæv, hvor du oplever udfordringer med behandling og heling. 

Det eneste du skal gøre, er at komme når det passer dig mellem kl. 11.30 og 16.30 for at tale med lige netop dén eller de eksperter, du har behov for.

Følger fra strålebehandling

Det kan fx være, du har fået strålebehandling og gerne vil have mere viden om, hvordan du bedst behandler arvæv for at undgå potentielle udfordringer med stramhed og ubehag.

Det skal du tale med fysioterapeut Kirsten Hedeager, som med afsæt i mange års erfaring med behandling af senfølger, helt sikkert kan hjælpe og rådgive dig derom.

Udfordringer med lymfodem?

Lymfødem på brystområdet kan også være en stor udfordring i hverdagen.

Her kan du få råd, vejledning og hjælp af brystprotesespecialist Dorthe Nørmølle og fysioterapeut Kirsten Hedeager om, hvordan du forebygger og behandler lymfødem men også få hjælp med tilpasning af Recovery Care fra Amoena, der er tekstiler til brystopererede med en mild lymfatisk i brystområdet.

Er du brystopereret? Tilmeld dig informationsdag i Vejle, hvor vores eksperter giver råd og vejledning om ar og arvæv med fokus på helingsprocesser og effektiv behandling. Det er gratis at deltage!Silikoneplastre til arbehandling

Har du ar og arvæv, kan du med fordel også bruge silikoneplaster, som en vigtig del af arbehandlingen, hvilket konsulent Lene Heiberg fra Amoena, har som speciale og kan rådgive dig om, hvordan du bruger silikoneplastre til at minimere ardannelse og fremme en hurtigere helingsproces men naturligvis også svare

Vores informationsdag om heling af ar og behandling af arvæv er gratis og oplagt til dig, som skal tage de første vigtige skridt mod effektive metoder til pleje af ar og arvæv og bedre forståelse af helingsprocesser.

Men dagen er også målrettet dig, som måske allerede har viden og erfaring men ønsker at blive opdateret med den nyeste viden og stille alle de spørgsmål, du mangler svar på fra:

  • Fysioterapeut Kirsten Hedeager – specialist i senfølger og arvæv fra fx strålebehandling
  • Konsulent Lene Heiberg, Amoena – specialist i silikoneplaster og helingsprocesser.
  • Brystprotesekonsulent Dorthe Nørmølle – specialist i brystproteser, pleje, behandling og lingeri

Husk at vores gratis informationsdag IKKE kræver tilmelding. Du skal blot møde op, når det passer dig i løbet af dagen.

Vi glæder os til at se dig.

Du kan også læse mere om vores informationsdag i Aarhus torsdag d. 9. november her.