Skip to main content
Heling af ar og behandling af arvæv. Fokus på dig som brystopereret til vores informationsdag hos Brystprotesecentret

Heling af ar og behandling af arvæv med fokus på dig som brystopereret. Kom til informationsdag hos vores brystprotesecenter i Aarhus torsdag d. 9. nov. 2023. Det er gratis at deltage!

AR OG ARVÆV – BEHANDLING OG HELING – INFORMATIONSDAG I AARHUS

Med fokus på dig, som er brystopereret!

 

Torsdag d. 9. november 2023 – BRYSTPROTESECENTER AARHUS

  • kl. 10-15.00
  • Bandagist Centret Aarhus, Torsøvej 1A, 8240 Risskov

 

Hermed inviterer vi dig hermed til informationsdag om ar og arvæv med fokus på helingsprocesser og effektiv behandling med vores to specialister på området.

De vil stå klar til at dele deres ekspertise og give dig værdifuld viden om, hvordan du bedst kan pleje og behandle dine ar.

Vores udgangspunkt er dig, som er brystopereret, men du er naturligvis også mere end velkommen, hvis du fx har ar og arvæv efter kejsersnit eller enhver anden form for operation, hvor du oplever udfordringer med heling og behandling af ar og arvæv. 

Det eneste du skal gøre, er at komme når det passer dig mellem kl. 10.00 og 15.00 for at tale med lige netop dén eller de eksperter, du har behov for.

Følger fra strålebehandling

Det kan fx være, du har fået strålebehandling og gerne vil have mere viden om, hvordan du bedst behandler arvæv for at undgå potentielle udfordringer med stramhed og ubehag.

Det skal du tale med fysioterapeut og lymfødemterapeut Luise Gade Thomadsen om, som med afsæt i sin brede erfaring med senfølger efter kræftbehandling og lymfødembehandling, helt sikkert kan hjælpe og rådgive dig derom.

Udfordringer med lymfødem?

Lymfødem på brystområdet kan også være en stor udfordring i hverdagen.

Derfor kan du få råd, vejledning og hjælp af fysioterapeut og lymfødemterapeut Luise Gade Thomadsen, hvordan du forebygger og behandler lymfødem men også få hjælp med tilpasning af Recovery Care fra Amoena, der er tekstiler til brystopererede med en mild lymfatisk i brystområdet.

Er du brystopereret? Tilmeld dig vores informationsdag i Aarhus (Risskov) om ar og arvæv med fokus på helingsprocesser og effektiv behandling. Det er gratis at deltage!Silikoneplastre til arbehandling

Har du ar og arvæv, kan du med fordel også bruge silikoneplaster, som en vigtig del af arbehandlingen, hvilket brystprotesekonsulent Cecilia Pharson, har som speciale og kan rådgive dig om, hvordan du bruger silikoneplastre til at minimere ardannelse og fremme en hurtigere helingsproces men naturligvis også svare

Vores informationsdag om heling af ar og behandling af arvæv er gratis og oplagt til dig, som skal tage de første vigtige skridt mod effektive metoder til pleje af ar og arvæv og bedre forståelse af helingsprocesser.

Men dagen er også målrettet dig, som måske allerede har viden og erfaring men ønsker at blive opdateret med den nyeste viden og stille alle de spørgsmål, du mangler svar på fra:

  • Fysioterapeut og lymfødemterapeut Luise Gade Thomadsen (Vivo Fysioterapi) – certificeret lymfødemterapeut med bred erfaring om senfølger efter kræft- og lymfødembehandling
  • Brystprotesekonsulent Cecilia Pharson – specialist i brystproteser, pleje, behandling og lingeri

Husk at vores gratis informationsdag IKKE kræver tilmelding. Du skal blot møde op, når det passer dig i løbet af dagen.

Vi glæder os til at se dig.

Du kan også læse mere om vores informationsdag i Vejle onsdag d. 8. november her.