Skip to main content
Kom til Amoenadag hos Bandagist Centrets brystprotesecentre. Et gratis tilbud til dig, som er brystopereret om personlig rådgivning og professionel vejledning hos vores brystprotesespecialister i samarbejde med Amoena. Du finder også Danmarks største udvalg af lingeri og badetøj til brystopererede hos os

Er du brystopereret finder du Danmarks største udvalg af lingeri og badetøj hos os, og du har mulighed for at prøve det under kyndig vejledning til Amoenadag!

INVITATION TIL AMOENADAG

Er du brystopereret, eller kender du en, som er brystopereret?

I samarbejde med Amoena inviterer vores brystprotesecentre løbende til Amoenadag.

Det er et gratis og uforpligtende tilbud til alle som er brystopereret om at få professionel vejledning og personlige rådgivning af vores brystprotesespecialister i samarbejde med specialister fra Amoena.

Amoenadag hos os er et tilbud til dig som brystopereret, hvis du fx overvejer: 

  •     om du trænger til at få tjekket din brystprotese
  •     om du skal have ny brystprotese
  •     hvilke nye protesemuligheder, vi kan tilbyde dig
  •     om du har behov for mere fylde i din bh
  •     om du måske har behov for en delprotese
  •     at købe ny bh og lingeri

Som allerede nævnt er det ikke et krav at være kunde eller have nogen form for fast tilknytning til Bandagist Centret for at deltage til Amoendag hos os.

Det er dog vigtigt, at du booker personlig tid, så du sammen med vores brystprotesespecialister og Amoena, både kan se og prøve det store udvalg af lingeri og badetøj.  Vi hjælper dig med det hele, så du får lige netop den hjælp og rådgivning, du har behov for.

Vi har faktisk også landets største udvalg af lingeri og badetøj til brystopererede, og vi sørger altid for en ekstra fordelagtig pris på lingeri og badetøj til vores Amoenadage.

På nuværende tidspunkt har vi planlagt Amoenadag på følgende datoer:

Her vil vi annoncere vores kommende Amoenadage.