A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Hold din træning ved lige i Bandagist-Centret

 

Vi hjælper dig til et mere aktivt liv efter din benamputation

 

Vi har en ambition om, at alle skal kunne vende tilbage til et normalt og aktivt liv efter en benamputation. Vi tror på, at det bedste resultat opnås gennem den rette kombination af fysioterapeutens kvalificerede træning og vejledning, og bandagistens tekniske viden og håndværk – naturligvis blandet med en god portion motivation fra alle parter.

 

De fleste kan nikke genkendende til, at man efter et afsluttet genoptræningsforløb ikke altid får holdt sin træning ved lige. Oven i det, kan man helt naturligt tillægge sig en række uhensigtsmæssige vaner som kan komme til udtryk som gener flere steder i kroppen. Generne kan ultimativt resultere i, at de aktivite­ter man ellers holder af at lave, kan blive vanskeligere over tid.

 

 

Træning, der er skræddersyet til dig – og din benprotese

 

Derfor tilbyder vi, i Bandagist-Centret, målrettet funktionel træning og vejledning ved en fysioterapeut med speciale i benproteser - et tilbud til dig, uanset om det handler om manglende træning, nedsat styrke efter sygdomsforløb eller blot et ønske om at blive bedre.

 

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og ud fra disse lægger vi en plan og sammensætter din træning så du hurtigst muligt opnår resultater. Så hvis du har en specifik udfordring, du gerne vil have hjælp til, eller har du et ønske om at kunne mere, så er vores træningstilbud måske noget for dig.

 

 

Vi tilbyder kvalificeret vejledning og funktionel træning

 

Du kan få et gratis opstartsforløb ved en fysioterapeut hvis du fx:

 

➜ Bruger benprotese og er kunde hos Bandagist-Centret.

➜ Har afsluttet et kommunalt genoptræningsforløb og gerne vil fortsætte din træning.

➜ Uafhængig af årsag, har et ønske om et mere aktivt liv som benamputeret.

 

Kontakt os allerede i dag og få hjælp til at opfylde dine mål!

Skyd genvej...

   Få vores brochurer

Powered by Søgaard & Co