A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Profil

Vi arbejder for og med mennesker

 

Individualitet

I Bandagist-Centret sætter vi altid den enkelte bruger i centrum. Vi fokuserer på muligheder frem for hindringer, og vi skræddersyer altid en individuel løsning som passer netop til dig. Vi sætter en ære i at lytte til og forstå den enkelte brugers livssituation, så vi kan imødekomme den enkeltes behov bedst muligt. Bevægelsesfrihed og muligheden for et aktivt liv er omdrejningspunktet i enhver behandling.

 

Faglighed

Faglighed og uddannelse er afgørende for Bandagist-Centret. Alle bandagister i Bandagist-Centret er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og alle skomagermestre og andre produktspecialister har grundig uddannelse og erfaring. Bandagist-Centret overholder til enhver tid Det Medicinske Direktiv, og alle bandagister er desuden omfattet af patientombuddet. Det betyder, at du kan føle dig tryg og sikker på, at vi leverer et hjælpemiddel af højeste standart.

 

Udvikling

Alsidighed er en styrke når det drejer sig om behandlingsløsninger. Enhver opgave løses bedst på baggrund af tværfaglige kompetencer og praktiske erfaringer. Vi samarbejder med læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og plejepersonale om at løse enhver opgave bedst muligt. Vores mål er til stadighed at udvikle nye og bedre proteser, ortoser og sko – oftest i tæt samarbejde med sygehuse og institutioner – til gavn for brugerne. Gennem et snævert samarbejde med progressive handicapinstitutioner er vi fx førende på ortoseområdet.

 

 

 

Skyd genvej...

Bandagist-Centret er medlem af

 

Bandagist-Centret er medlem af

Powered by Søgaard & Co