A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Temadage i Bandagist-Centret - 19.2.2019

Bandagist-Centret åbner dørene for en række Temadage for benamputerede.

I foråret 2019 åbner Bandagist-Centret, i samarbejde med Amputationskredsen, dørene op for en række årlige ’Temadage’ for benamputerede.

 

Temadage for benamputerede er en række arrangementer for ALLE benamputerede og pårørende, som har lyst til at mødes med andre i samme situation, udveksle erfaringer, få inspiration og måske tilegne sig ny viden. Vi vil stille de fysiske rammer til rådighed med let forplejning. Der vil til hver Temadag blive sat fokus på et relevant tema inden for amputation og proteseforsyning. Til dette vil der være et kortere oplæg om et emne afholdt eksempelvis af en fysioterapeut, bandagist o.a. Efterfølgende vil der være mulighed for aktivitet eller dialog. Fremover kan deltagerne også selv være med til at bestemme hvad indholdet skal være og hvilke emner der skal tages op. Temadagene afholdes typisk eftermiddage eller weekender med en varighed på ca. 3-4 timer med forskellig lokalisationer, på vores afdelinger rundt omkring i landet.

 

Næste Temadag afholdes d. 23.03 2019 10:00-14:00 hos Bandagist-Centret i Risskov. Dagen byder på to spændende oplæg af hhv. Torben Linde, selv amputeret og protesebruger, og Nikolaj Odderskær, fysioterapeut for Bandagist-Centret. Torben vil, med udgangspunkt i hans bog ”Husk at komme hjem”, fortælle om vejen fra amputation efter en motorcykelulykke til en ny tilværelse og livet derefter. Nikolaj vil derefter tage fat på temaet ”Funktionsniveau” og med oplægget ”Kend dit K-niveau” vil han sætte fokus på hvad funktionsniveau er for en størrelse, hvordan det måles og hvorfor det er vigtigt at kende til. Hvis du synes en dag med spændende oplæg, hyggeligt samvær og aktivitet lyder som noget for dig, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen.

 

Dato og sted for næste Temadag:
D. 23. marts 2019: Bandagist-Centret i Risskov, Nordlandsvej 82, 8240 Risskov. Vær obmærksom på indgang fra Nordlandsvej.

 

Tid:

Arrangementet starter kl. 10:00 og slutter ca. kl. 14:00

 

Tilmelding:

Skal ske senest d. 20.03.19 til 87 42 51 00 eller mail: bc@bandagist-centret.dk.

OBS. Da der er begrænset antal pladser vil tilmeldingen ske efter først til mølle.

 

Vi glæder os til at se dig!


Tilbage
Powered by Søgaard & Co