A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Nyt ben til Hasib - 1.12.2017

Bandagist-Centret sponsorerede for 6 år siden en benprotese til Hasib Puzic og nu er det tid til en ny.

I sidste uge havde Jens Peter besøg af Hasib. Hasib er bosnier og mistede som barn underbenet på en mine. Jens Peter lavede for 6 år siden den seneste protese til Hasib, som Bandagist-Centret har sponsoreret.

 

Hasib havde før sin første protese fra Bandagist-Centret været meget udfordret. Han havde haft svært ved at dække omkostningerne til sine proteser og hvad der ellers følger med af liner, strømper osv. Yderligere gik de gamle proteser ofte i stykker og Hasib døjede med vabler, røde mærker og blødende sår på sin benstump. For seks år siden, da Hasib var her første gang, tog det ham et døgn med bus at komme til Danmark. Vores bandagist Jens Peter tog mål og fik lavet en protese, som Hasib kunne få med hjem i løbet af kort tid og den blev sponsoreret af Bandagist-Centret.

 

For nogen tid siden, spurgte Jens Peter om ikke det var tid til en ny og Hasib var derfor i sidste uge forbi Aarhus-afdelingen til måltagning. Idag er der gode fly forbindelser til Danmark og Hasib kunne derfor nøjes med nogle få timers transport og han har boet hos venner, som han lærte at kende sidste gang han var her for 6 år siden. Han kunne fortælle Jens Peter, at han slet ikke har haft problemer med vabler og sår i den nu gamle protese og at den ej heller har været gået i stykker. Så at få en protese fra Danmark har gjort en stor forskel på Hasibs hverdag og velvære.

 

Idag har Hasib fået en tidlig julegave - nemlig en ny protese. Han mener allerede, at den passer perfekt - den fik 10 ud af 10 point, så Jens Peter har gjort det godt igen. Hasib glæder sig til at komme hjem og vise den frem. Yderligere så kan den gamle protese stadig bruges, så nu har han en i reserve eller som han siger, en til arbejde og en til hverdag.

 

Fra alle os hos Bandagist-Centret ønsker vi Hasib en rigtig glædelig Jul og god vind fremover.

 

   


Tilbage
Powered by Søgaard & Co