A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Genoptræning

Når du er blevet forsynet med en protese eller ortose, vil der ofte være behov for at lære at bruge protesen eller ortosen og generelt at blive genoptrænet.

 

Genoptræning er siden 2007 foregået i kommunalt regi. Der er forskel på, hvordan genoptræningen er organiseret i den enkelte kommune.

 

Under genoptræningen, der normalt forestås af en fysioterapeut, vil du fortsat have kontakt med din bandagist fra Bandagist-Centret. Vi er en del af det behandlerteam, der sikrer, at du får det optimale udbytte af din protese eller ortose. Ofte vil optimeringen bestå i at justere og tilpasse protesen eller ortosen efterhånden som træningen skrider frem.

 

Hos Bandagist-Centret har vi en ambition om, at du skal vedligeholde det funktionsniveau du har opnået gennem din genoptræning. For at undgå at funktionsniveauet falder, er det vigtigt, at træningen ikke stopper, når kommunen har afsluttet din genoptræning. Derfor tilbyder Bandagist-Centret, at du kan få hjælp og vejledning af en fysioterapeut, til at vedligeholde din træning efter endt kommunal genoptræning. Hvis du er interesseret i at vide mere om dette tilbud, kan du læse mere her.

Skyd genvej...

   Få vores brochurer

Powered by Søgaard & Co